WordPress versio 4.9.6 on nyt saatavilla

WordPress versio 4.9.6 on nyt saatavilla ja se korjaa 18 bugia. Tietoturvapäivitys on syytä päivittää heti. Mikäli sinulla on ongelmia päivittämisessä tai ei aika riitä siihen ota yhteyttä asiakaspalveluun info@powerhostingsolutions.com niin voimme päivittää edullisesti sen puolestanne.

WordPress 4.9.5 on nyt saatavilla – Päivitä WordPress-sivustosi heti!

WordPress 4.9.5 on nyt saatavilla. Tämä on kaikkien versioiden turvapäivitys ja WordPress suosittelee päivittämään kaikki WordPress sivustot välittömästi.

WordPress 4.9.5 korjaa aijemmasta 4.9.4 versiosta löytyneitä virheitä jotka lisäävät tietoturvaa WordPress sivustollasi.

4.9.5 versio on julkaistu 3. huhtikuuta 2018.

Kaikki WordPress-sivustot eivät päivitä tietoturva-päivitystä automaattisesti mikäli sinulla on jäänyt vanhempia päivityksiä tekemättä. Mikäli tarvitset apua WordPress sivustojesi päivityksissä ota yhteyttä asiakaspalveluun info@powerhostingsolutions.com tai voimme tehdä yrityksesi kanssa vuosisopimuksen tietoturva-päivityksien osalta. Silloin päivitämme ne puolestamme ja varmuuskopioimme sivustosi ennen päivitykseen ryhtymistä.

Lue lisää WordPress.org sivustolta.

Case: Hop´ n Shake Helsinki Tours

Case: Hop´ n Shake Helsinki Tours – WordPress verkkokauppa

Case: Hop´ n Shake Helsinki Tours Työstimme helsinkiläiselle Hop´n Shake Helsinki Toursille uudet kotisivut WordPressillä. Kotisivuilla on verkkokauppa, josta voi ostaa opastettuja kierroksia Helsinkiin suomeksi ja englanniksi ja varata ne helposti haluamalleen päivälle oston yhteydessä. Sivusto on myös kaksikielinen. Kotisivuilla on myös SSL-sertifikaatti ja sivustoa voi käyttää HTTPS-etuliitteellä. Ostaminen Hop´n Shake Helsinki Toursin kotisivuilla on turvallista ja helppoa.

Julkaisujärjestelmä: WordPress
Teema: Divi
Lisäosia joita voi mainita: Woocommerce, WooTours, WPML, Gravity Forms.
Työnkesto: 7 arkipäivää.
Julkaistu: 15.2.2018.
Päivitykset: Asiakas päivittää itse sivustoaan.
Www-osoite: https://hopnshakehelsinki.fi/.

WordPress 4.9.4 korjaa toimimattomat automaattiset päivitykset

WordPressin ytimestä on julkaistu versio 4.9.4 joka korjaa automaattiset päivitykset, jotka eivät toimi edellisen maanantaina 5.2.2018 julkaistun 4.9.3 version jälkeen. Jos paveluntarjoajasi ei päivitä WordPressin ydintä puolestasi, sinun tulee tehdä päivitys manuaalisesti.

Neljä vuotta sitten versiossa 3.7 esiteltiin ominaisuus automaattisten tietoturva- ja bugipäivitysten tekemiseksi. Siitä lähtien kyseinen ominaisuus on suojannut miljoonia WordPress-asennuksia ja pitänyt ne bugivapaina. Inhimillisen virheen vuoksi eilen julkaistuun versioon 4.9.3 pääsi vakava ohjelmistovirhe joka estää automaattisten päivitysten toiminnan. Virhe huomattiin vain muutamia tunteja julkaisun jälkeen.

Jotta saat WordPressin automaattiset tietoturva- ja bugipäivitykset jatkossakin, tulee ydin päivittää uusimpaan versioon. Jos palveluntarjoaja ei tee päivitystä puolestasi, onnistuu manuaalinen päivitys helpoiten hallintapaneelin ohjausnäkymästä ”Päivitykset” sivulla.

Lähde: WordPress.org.

Isoimpia ja uusia versioita WordPress ei päivitä automaattisesti, ainoastaan pienet bugipäivitykset.

Tammikuun alennus webhotelli paketeista 1,2,3 ja 4.

Tammikuun alennus webhotelli paketeista 1,2,3 ja 4.

Ensimmäistä kertaa Tammikuun ale!

Webhotelli 1: 5% hinnasta pois
Webhotelli 2: 10% hinnasta pois
Webhotelli 3: 15% hinnasta pois
Webhotelli 4: 20% hinnasta pois

Tarjous koskee uusia asiakkaita sekä vain webhotelli paketteja 1,2,3,4 ja tilauksen ensimmäistä vuotta. Webhotelli minit, WordPress webhotellit tai Joomla! Webhotellit ei liity tarjouksen piiriin.

Hyvitämme alennuksen laskussa jonka saat asiakaspalvelusta tilauksen yhteydessä. Palvelut voi tilata verkkosivuiltamme tai sähköisesti asiakaspalvelustamme info@powerhostingsolutions.com.

Lähetämme laskusi antamaasi sähköpostiosoitteeseesi jonka olet antanut tilauksen yhteydessä. Hyvitämme alennuksen laskussa.
Käyttöehtojen mukaan rekisteröimme verkkotunnukset vasta kun olemme saaneet suoritukset tilillemme. Webhotelli tunnukset saat heti käyttöösi kunnes tilaus on käsitelty.

Sivu 1 (11)12345Seuraava10SeuraavaViimeinen »